בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא שוכחים את ירושלים: אסף גרניט וקבוצת מחניוּדה פותחים מקום חמישי בבירה

והפעם: בר יין חדש עם דגש על יינות אזוריים במחירים נגישים. החזון: להוציא את הירושלמים מהבית

16תגובות
בר היין של מחניודה
נעמי הדרי

אחרי שבשנתיים האחרונות מבססת קבוצת מחניוּדה הירושלמית את מעמדה דווקא בלונדון, עם שני מקומות (הפאלומר והברברי) שסומנו תחילה כהבטחות ובהמשך כהצלחות – הקבוצה חוזרת להעלות את ירושלים על ראש שמחתה, ופותחת מקום נוסף, חמישי במספר בבירה כמובן. אחרי מסעדת שף באווירת שוק (מחניודה), בר האוכל שהתמקם מולה (יודל׳ה), בראסרי ירושלמי קלאסי (טלביה), סטייק האוס אורבני (הסדנא) ואפילו קייטרינג אחד, הרכש החדש והטבעי של הקבוצה הוא בר יין. ״מדובר בבר יין שכונתי, מתוק ורומנטי, שיציע תפריט יינות נגיש, ושיוציא את...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו