לא שוכחים את ירושלים: אסף גרניט וקבוצת מחניוּדה פותחים מקום חמישי בבירה

והפעם: בר יין חדש עם דגש על יינות אזוריים במחירים נגישים. החזון: להוציא את הירושלמים מהבית

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16
רוני קשמין
רוני קשמין

אחרי שבשנתיים האחרונות מבססת קבוצת מחניוּדה הירושלמית את מעמדה דווקא בלונדון, עם שני מקומות (הפאלומר והברברי) שסומנו תחילה כהבטחות ובהמשך כהצלחות – הקבוצה חוזרת להעלות את ירושלים על ראש שמחתה, ופותחת מקום נוסף, חמישי במספר בבירה כמובן. אחרי מסעדת שף באווירת שוק (מחניודה), בר האוכל שהתמקם מולה (יודל׳ה), בראסרי ירושלמי קלאסי (טלביה), סטייק האוס אורבני (הסדנא) ואפילו קייטרינג אחד, הרכש החדש והטבעי של הקבוצה הוא בר יין. ״מדובר בבר יין שכונתי, מתוק ורומנטי, שיציע תפריט יינות נגיש, ושיוציא את הירושלמים מהבתים", כך מבטיח אסף גרניט, מהשפים העומדים בראש הקבוצה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ