"מאייר": בחינת הבגרות של ילד הפלא מעכו

השף-ילד-פלא אוסמה דלאל גדל, עזב את עכו ועבר לעיר הגדולה. כעת הוא חונך את מסעדתו החדשה במלון הבוטיק "עלמה" בלי אף מילה על רושפלד. רוני קשמין הציצה למטבח שלו

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין
רוני קשמין

ציפיות גדולות, הרבה תחזיות ולא מעט התלחשויות רחשו מאחורי הקלעים של עולם המסעדנות, לקראת המעבר של השף אוסמה דלאל מעכו לתל אביב. דלאל, שף צעיר שכּונה לא אחת בקרב לא מעט אכלנים ומומחים בתחום כ -"ילד הפלא של המטבח הערבי העדכני", נדרש כעת להתאקלמות לא פשוטה הכרוכה גם בהתפתחותו המקצועית. מעבר למעבר הגיאוגרפי האישי מעכו לעיר הגדולה, הוא נדרש גם להתאקלמות כללית אליה: לנוף, לאווירה ולשינוי התדמיתי שאולי כרוך בפתיחת מסעדה בה. בכל זאת, דלאל הוא שף צעיר ואומנם מבטיח, אבל כזה שמזוהה בעיקר עם המטבח של נוף ילדותו, עם עכו, על הדגה הטרייה והקרבה לים, על התבשילים מבושמי התבלינים, הרבה מהם למד בלהט על ידי צפייה פעילה בידיה המיומנות של סבתו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ