בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"מאייר": בחינת הבגרות של ילד הפלא מעכו

השף-ילד-פלא אוסמה דלאל גדל, עזב את עכו ועבר לעיר הגדולה. כעת הוא חונך את מסעדתו החדשה במלון הבוטיק "עלמה" בלי אף מילה על רושפלד. רוני קשמין הציצה למטבח שלו

6תגובות
הפטאייר של מסעדת מאייר
רוני קשמין

ציפיות גדולות, הרבה תחזיות ולא מעט התלחשויות רחשו מאחורי הקלעים של עולם המסעדנות, לקראת המעבר של השף אוסמה דלאל מעכו לתל אביב. דלאל, שף צעיר שכּונה לא אחת בקרב לא מעט אכלנים ומומחים בתחום כ -"ילד הפלא של המטבח הערבי העדכני", נדרש כעת להתאקלמות לא פשוטה הכרוכה גם בהתפתחותו המקצועית. מעבר למעבר הגיאוגרפי האישי מעכו לעיר הגדולה, הוא נדרש גם להתאקלמות כללית אליה: לנוף, לאווירה ולשינוי התדמיתי שאולי כרוך בפתיחת מסעדה בה. בכל זאת, דלאל הוא שף צעיר ואומנם מבטיח, אבל כזה שמזוהה בעיקר עם המטבח של נוף...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו