עשרה מקומות חדשים להכיר השבוע

מבול פתיחת המקומות החדשים נמשך והפעם: מהפיצרייה החדשה של אייל שני, דרך ברי הקוקטיילים החדשים במקומות לא צפויים, המקומות החדשים בראשון לציון ועד המסעדה האיטלקית החדשה מבית "בנדיקט" שנפתחה בגבעתיים

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

הפיצרייה החדשה של אייל שני – אין לה שם, היא צמודה לבר התדר, והחל מהשבוע פועלת היצרייה החדשה של שף אייל שני. שני רקח פיצה פריכה במיוחד שיוצאת מטאבון עצים, כשעליה רוטב עגבניות עז מבע, מוצרלה מצוינת ועלי בזיליקום טריים. בגרסה הטבעונית המוצרלה נעלמת וזה עדיין טעים מאוד. בעתיד מבטיחים עוד תוספות מעוררות אבל כרגע תסתפקו בדרינקים מהתדר, לצד משולש פיצה ענקי ב- 19 שקלים שמוגש לצד שקית זעתר קטנטנה,  טייק אוף על שקית התבלינים התעשייתית שאתם רבים עליה. אל תוותרו על טבסקו וסחוג שמכינים פה טרי במקום. ולאמיצים: הנה המתכון לפיצה של אייל שני. בית רומנו, תל אביב. שני-שישי החל מ 21 עד אחרון הסועדים ובשבת החל מ- 18.

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ