בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עשרה מקומות חדשים להכיר השבוע

מבול פתיחת המקומות החדשים נמשך והפעם: מהפיצרייה החדשה של אייל שני, דרך ברי הקוקטיילים החדשים במקומות לא צפויים, המקומות החדשים בראשון לציון ועד המסעדה האיטלקית החדשה מבית "בנדיקט" שנפתחה בגבעתיים

6תגובות
אייל שני
תומר אפלבאום

הפיצרייה החדשה של אייל שני – אין לה שם, היא צמודה לבר התדר, והחל מהשבוע פועלת היצרייה החדשה של שף אייל שני. שני רקח פיצה פריכה במיוחד שיוצאת מטאבון עצים, כשעליה רוטב עגבניות עז מבע, מוצרלה מצוינת ועלי בזיליקום טריים. בגרסה הטבעונית המוצרלה נעלמת וזה עדיין טעים מאוד. בעתיד מבטיחים עוד תוספות מעוררות אבל כרגע תסתפקו בדרינקים מהתדר, לצד משולש פיצה ענקי ב- 19 שקלים שמוגש לצד שקית זעתר קטנטנה,  טייק אוף על שקית התבלינים התעשייתית שאתם רבים עליה. אל תוותרו על טבסקו וסחוג שמכינים פה טרי במקום....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו