בר הקוקטיילים שמוכיח כי יש חיים גם בגבעתיים

גבעתיים מתעוררת לחיים עם בר קוקטיילים חדש של יוצאי ה"אימפריאל" וזה משכר ואף טעים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים30

אולי אלו מונחים כמו ג'נטריפיקציה שיש בכוחם להסביר את התרחבות המרכז אל עבר השוליים ובכלל זה – את ההשתלטות של תל אביב על סביבתה. מה שבטוח, משהו טוב קורה בערים הסמוכות לתל אביב והתעוררות המקומית שלהן, לפחות ברמה הקולינרית והבליינית. אחרי מספר פתיחות מסקרנות של בתי אוכל בחולון ובראשון לציון, גם גבעתיים מעוניינת להילחם על דימויה המנומנם. רק בשבועיים האחרונים התהדרה בשלושה מקומות חדשים שהעומדים מאחוריהם הם דווקא מסעדנים תל אביבים: "טיטו" האיטלקית שפתחה קבוצת בנדיקט, כמסעדה הראשונה שלהם מחוץ לתל אביב שאינה ממוקדת בארוחות בוקר, וכן השף נעם דקרס שפתח את בית האוכל הבריא שלו "ביסל'ה" ממש בשבוע שעבר, והדוגמה הניצחת לכך היא טיפהמרה (כן, הכוונה היא לביטוי "טיפה מרה" בכתיב מחובר) - בר הקוקטיילים החדש והמחוספס על רחוב כצנלסון בעיר. איכשהו, באיזשהו קסם מסתורי ופאסון לא מתאמץ, רק בשבוע שעבר נפתח הבר ונראה כי הוא כבר מצליח למשוך גם את הספקנים והציניקנים שבתל אביביים אל השוליים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ