בקרית אתא נוצר ז'אנר חדש של מסעדות איטלקיות

בגל המסעדות האיטלקיות שנפתחו לאחרונה בארץ, נולד ז'אנר חדש בקרית אתא שמשלב דיינר אמריקאי עם מטבח מארץ המגף, במסעדה בשם "פאט ויני". הרעיון המרכזי: המנה היקרה בתפריט לא תעלה יותר מ-69 שקלים

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ