בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בקרית אתא נוצר ז'אנר חדש של מסעדות איטלקיות

בגל המסעדות האיטלקיות שנפתחו לאחרונה בארץ, נולד ז'אנר חדש בקרית אתא שמשלב דיינר אמריקאי עם מטבח מארץ המגף, במסעדה בשם "פאט ויני". הרעיון המרכזי: המנה היקרה בתפריט לא תעלה יותר מ-69 שקלים

13תגובות
פאט ויני בקריית אתא
נופר בוגנים

לא שהוא זקוק לרנסנס במחוזותינו, אבל כל הסימנים מראים כי אנחנו ניצבים בפני עידן תחיית המטבח האיטלקי. לאחר שדיווחנו על פתיחתן של המסעדות "צ'יז" בעיר התחתית בחיפה, "בלנה" בחולון ו"טיטו", האיטלקייה החדשה שנוצרה באוריינטציה משפחתית בגבעתיים, וקדמה להן פתיחתה המתוקשרת של "אנה" הירושלמית המצוינת, הדבר הבא מגיע מהצפון. החל מהשבוע נפתחה להרצה בקרית אתא "פאט ויני", מה שנראה כמו מסעדת הדיינרים האיטלקית הראשונה באזורינו. הרעיון מאחורי פאט ויני, מספרים הבעלים שכבר הטביעו חותמם בחיפה והקריות בדמות המסעדות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו