בקרית אתא נוצר ז'אנר חדש של מסעדות איטלקיות

בגל המסעדות האיטלקיות שנפתחו לאחרונה בארץ, נולד ז'אנר חדש בקרית אתא שמשלב דיינר אמריקאי עם מטבח מארץ המגף, במסעדה בשם "פאט ויני". הרעיון המרכזי: המנה היקרה בתפריט לא תעלה יותר מ-69 שקלים

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים13
ליבי שפרלינג

לא שהוא זקוק לרנסנס במחוזותינו, אבל כל הסימנים מראים כי אנחנו ניצבים בפני עידן תחיית המטבח האיטלקי. לאחר שדיווחנו על פתיחתן של המסעדות "צ'יז" בעיר התחתית בחיפה, "בלנה" בחולון ו"טיטו", האיטלקייה החדשה שנוצרה באוריינטציה משפחתית בגבעתיים, וקדמה להן פתיחתה המתוקשרת של "אנה" הירושלמית המצוינת, הדבר הבא מגיע מהצפון. החל מהשבוע נפתחה להרצה בקרית אתא "פאט ויני", מה שנראה כמו מסעדת הדיינרים האיטלקית הראשונה באזורינו. הרעיון מאחורי פאט ויני, מספרים הבעלים שכבר הטביעו חותמם בחיפה והקריות בדמות המסעדות "רפאלו", הוא להביא בשורה חדשה לאזור במובן זה שהמסעדה מציעה אוכל איטלקי מגוון ונדיב שיוגש במחירים הוגנים במיוחד ועל כן הוא מתאים במיוחד למשפחות וארוחות גדולות. השאיפה, עוד בטרם החל ויני השמנמן לצעוד, היא שתוך שנה יצוצו עוד ארבע נקודות כאלו ברחבי הצפון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ