בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בין ירכא לשפרעם: המסעדנות מתעוררת באזור

שתי מסעדות שנפתחו לאחרונה בשפרעם ובירכא מלמדות שהמסעדנות הערבית מזה זמן מה מבקשת לצאת מאזור הנוחות שלה ולהתחדש

3תגובות
אנלוטי במילוי גבינה ערבית ברוטב חמאת נענע וארטישוק רומאי
יפית בשבקין

שתי מסעדות שנפתחו לאחרונה בשפרעם ובירכא מלמדות שהמסעדנות הערבית מזה זמן מה מבקשת לצאת מאזור הנוחות שלה ולהתחדש, האחת תוך שימוש בחומרי גלם מעולים ובהשראה מלבנון והשנייה בהשראת השפעות איטלקיות תוך שילוב חומרי גלם מקומיים ליצירת שלם מפתיע העולה על סך חלקיו. השפים והבעלים ממהרים להכריז כי לא מדובר במהפכה, אלא בהתעוררות עדינה ובקהל שרוצה גם וגם, חדש וישן, מסורת ועדכניות. מוחמד נימר הוא יזם סדרתי שבאמתחתו קילומטרז' לא קטן בענייני מסעדות. כמסעדן ותיק באזור הוא מחזיק בבעלותו איטליז ומפעל לבשר וגם את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו