בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהפך: אחרי 14 שנות פעילות הבר-מסעדה בּאגסי הופך לכשר

היו שלום מטבלי רוקפור וצ'יזבורגר: המוסד הוותיק "באגסי" מחלוצי שכונת פלורנטין בתל אביב הופך לכשר. השפית חיה קלור: "זה צעד לא פשוט אבל מתבקש"

66תגובות
באגסי
בועז לביא

זה לא משהו להקל בו ראש, כשבר-מסעדה ותיק עושה מהפך רב-תחומי ומכשיר את המטבח, בטח לא בשכונה כל כך תל-אביבית ואלטרנטיבית כמו פלורנטין, שבכל ימות השבוע התחושה בה היא כאילו הדת היא ממנה והלאה. למרות זאת, חיה קלור, שפית ומסעדנית ותיקה, המזוהה ה"בּאגסי" (אבל חלק אולי זוכרים אותה מתוכנית הריאליטי "משחקי השף") סבורה שהמעבר למטבח כשר הוא דווקא צעד טבעי ומתבקש. "אומנם זה צעד לא פשוט", היא מודה, "ויש הרבה פחד שכרוך בשינוי, גם כשהשינוי הוא מבורך אבל מצד שני, זה משהו שהתבשלנו בו כולנו: הבעלים, צוות העובדים,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו