בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אל-עאשי: סאלח כורדי חוזר אל יפו עם מסעדה חדשה

שנתיים וחצי אחרי מסעדת 'אל-ג'מילה' פותח סאלח כורדי את 'אל-עאשי' באותו המקום בדיוק, בשוק הפשפשים ביפו. בתפריט: מטבח יפואי, גם מסורתי וגם עדכני

5תגובות
על עאשי המסעדה של סלאח כורדי
אפיק גבאי

בשנים האחרונות במזרח התיכון, לא מעט שפים ומסעדנים (שמיד נגיע אליהם) מוכיחים את שחלק כבר ידעו כאן שנים: מטבח ערבי הוא הרבה מעבר למשולש הקלישאתי של חומוס-צ'יפס-סלט. והוא הולך רחוק ועמוק יותר מכל אותן מסעדות מזרחיות בצמתים ובתחנות דלק, כבודן במקומו מונח. סאלח כורדי, שף יליד שכונת עג'מי ביפו ושגריר של כבוד למטבח היפואי ("כן, יש דבר כזה"), פותח בימים אלו את מסעדת 'אל-עאשי' ("הטבּח" בערבית), על חורבות מסעדתו הקודמת 'אל ג'מילה' ("היפה") בשוק הפשפשים ביפו. דרך כמה מנות שהולכות איתו עוד מהמקום הקודם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו