בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות האוכל

מה אוכלים במסעדה החדשה של ניר צוק ומי סוגר דלתות השבוע?

השף ניר צוק חוזר למשחק עם ביסטרו כשר, בחיפה בר יין חדש עם חומרי גלם מקומיים יצא לדרך, מאפיית בוטיק חדשה ומפתיעה בכפר סבא והפטיסרי ג'ראלד סוגר דלתות

3תגובות

השבוע האחרון של החופש הגדול גורם ללא מעט אנשים להגיע אליו עם הלשון בחוץ, אבל בפן הקולינרי אין רגע דל. וכרגיל במדור – מבול של מקומות חדשים שיצאו לדרך בשבוע האחרון וכל אחד מהם נציג של טרנד שחווינו כאן הקיץ. אחד השמות הגדולים של השבוע הוא השף ניר צוק שחוזר למשחק בפרויקט יוצא דופן בקריירה הפתלתלה שלו שמשלבת כמה מגמות למקום אחד – מסעדת שף כשרה במלון בוטיק. אם כבר מלון, רגע לפני סוף הקיץ מלון בראון ביץ' האוס החליט להשיק בר קוקטיילים (עוד מגמה שאי אפשר לברוח ממנה הקיץ הזה). בחיפה בר יין עם אוכל יצא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו