חדשות האוכל

מה אוכלים במסעדה החדשה של ניר צוק ומי סוגר דלתות השבוע?

השף ניר צוק חוזר למשחק עם ביסטרו כשר, בחיפה בר יין חדש עם חומרי גלם מקומיים יצא לדרך, מאפיית בוטיק חדשה ומפתיעה בכפר סבא והפטיסרי ג'ראלד סוגר דלתות

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ליבי שפרלינג

השבוע האחרון של החופש הגדול גורם ללא מעט אנשים להגיע אליו עם הלשון בחוץ, אבל בפן הקולינרי אין רגע דל. וכרגיל במדור – מבול של מקומות חדשים שיצאו לדרך בשבוע האחרון וכל אחד מהם נציג של טרנד שחווינו כאן הקיץ. אחד השמות הגדולים של השבוע הוא השף ניר צוק שחוזר למשחק בפרויקט יוצא דופן בקריירה הפתלתלה שלו שמשלבת כמה מגמות למקום אחד – מסעדת שף כשרה במלון בוטיק. אם כבר מלון, רגע לפני סוף הקיץ מלון בראון ביץ' האוס החליט להשיק בר קוקטיילים (עוד מגמה שאי אפשר לברוח ממנה הקיץ הזה). בחיפה בר יין עם אוכל יצא לדרך, בכפר סבא מצטרפים לגל המאפיות והקונדיטוריות גורמה והשף סאלח כורדי, בוגר משחקי השף – חוזר אף הוא ולא סתם אלא אל שוק הפשפשים ואל החלל שהותירה מסעדתו הקודמת – אל ג'מילה, עם מטבח יפואי-עדכני. וגם, בים הפתיחות הללו – מי סוגר דלתות?

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ