בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ראמן עם טחינה וסושי להמונים: רשת מסעדות יפניות חדשה יוצאת לדרך

Amama, רשת יפנית חדשה מבית TYO, רוצה להביא לסטודנטים ולמשפחות אוכל יפני של מאסטר הסושי יאמה סאן, רק הרבה יותר נגיש וזול. בתפריט: קערות אורז גדולות, מנות ראמן, סושי ושיפודים יפניים

9תגובות
Amama
טל ציפורין

שנתיים וחצי אחרי שפתחו קבוצת שותפים (יקי כביר, עדי וכלר, חיים לוזון, שי דוידוף ושף יאמה סאן) את TYO, מסעדה יפנית יוקרתית על רחוב מונטיפיורי בתל אביב, הם חוזרים שוב, אבל הפעם עם רשת מסעדות נגישה וזולה בהרבה ממסעדת האם. יקי כביר, מהבעלים, מספר כי "האוכל עדיין יהיה יפני, הסטנדרטים הגבוהים יישמרו, אבל הגישה תהיה קלילה ומשוחררת יותר, כך שגם סטודנטים אחרי לימודים לא יפחדו להיכנס למסעדה בכפכפים, ובאותה עת כזו שלא תרתיע משפחה". הסניף הראשון נפתח בימים אלה ברמת החייל ובהמשך צפויה Amama להתרחב לרשת,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו