רותם מימון
רותם מימון

כשנה וחצי אחרי שהושק בקול תרועה גדולה והיה לאחד הפרויקטים הגדולים והמושקעים בתוך המרכז המשוחזר של המושבה שרונה – מתחם המסעדות ליטל איטלי נסגר אמש. על הנייר, ליטל איטלי אמור היה להיות מעין רובע איטלקי ששאב השראה ממתחמי האוכל האיטלקיים המפורסמים בעולם, כמו איטאלי של השף מריו בטאלי. המתחם כלל עם פתיחתו כארבעה בתי אוכל שונים, שכל אחד מהם היה אמור לספק נישה אחרת בתחום הבילוי,שחברו לאחד גדול - "פיקניק" שהיה מעין אסופת דוכנים עם כל מה שהיה צריך לפיקניק וכלל פיצריה ובית מאפה, בר היין "ווינרייה", "טרטוריה" שהיתה המסעדה האיטלקית ומסעדת הבשר "קרניבירה" שנסגרה ואותה החליפה בהצלחה גדולה המסעדה הטבעונית "מיס קפלן". אל פתיחת המתחם השאפתני חברו שתי קבוצות מחיי הלילה והאוכל בתל אביב – קבוצת 141 שחלק משותפיה עומדים מאחורי ויקי כריסטינה יחד עם גיורא אשכנזי ממסעדת NG ואל ניהול המטבח והקונספט הקולינרי הובא השף יוגב ירוס, שעזב באותה תקופה את מסעדתו – מל ומישל.

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ