בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה נעלם מלך השקשוקה של ניו יורק ואיך הגיח מחדש כשף

התקשורת במנהטן עמדה בתור למשאית השקשוקה של גבריאל ישראל ושני שותפיו, אבל אחרי כל ההצלחה העסק התפרק. עכשיו הוא מקווה לשחזר את ההצלחה ב"גרין פיג", מסעדה שמנת הדגל שלה היא בטן חזיר ומסיבות מובנות אינה נקראת ישראלית, אבל כן, כולם מכאן

16תגובות

פברואר 2015. גבריאל ישראל ושני חבריו, שגיא טרבולסי ואיתן שרון, הופכים לכוכבי תקשורת בניו יורק. הכותרות בארץ וברחבי ארצות הברית אודות שלושה ישראלים עם שקשוקה שכובשת את מנהטן התפרסמו חדשות לבקרים. ואכן, בשנים האחרונות הם תיפעלו משאית אוכל מצליחה בשם "שוקה" והסתובבו עמה ברחבי ניו יורק ומכרו שקשוקות. ההצלחה היתה יפה. בכל מקום אליו הגיעו אפשר היה לראות תורים שמשתרכים לפני המשאית והכל רק כדי לאכול את השקשוקה שלהם ולנגב אותה עם חתיכה ענקית של לחם בצד. ישראל וחבריו הצליחו במקום שלא מעט השתוקקו לו -...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו