למה נעלם מלך השקשוקה של ניו יורק ואיך הגיח מחדש כשף

התקשורת במנהטן עמדה בתור למשאית השקשוקה של גבריאל ישראל ושני שותפיו, אבל אחרי כל ההצלחה העסק התפרק. עכשיו הוא מקווה לשחזר את ההצלחה ב"גרין פיג", מסעדה שמנת הדגל שלה היא בטן חזיר ומסיבות מובנות אינה נקראת ישראלית, אבל כן, כולם מכאן

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16
חיים הנדוורקר
ניו יורק

פברואר 2015. גבריאל ישראל ושני חבריו, שגיא טרבולסי ואיתן שרון, הופכים לכוכבי תקשורת בניו יורק. הכותרות בארץ וברחבי ארצות הברית אודות שלושה ישראלים עם שקשוקה שכובשת את מנהטן התפרסמו חדשות לבקרים. ואכן, בשנים האחרונות הם תיפעלו משאית אוכל מצליחה בשם "שוקה" והסתובבו עמה ברחבי ניו יורק ומכרו שקשוקות.

ההצלחה היתה יפה. בכל מקום אליו הגיעו אפשר היה לראות תורים שמשתרכים לפני המשאית והכל רק כדי לאכול את השקשוקה שלהם ולנגב אותה עם חתיכה ענקית של לחם בצד. ישראל וחבריו הצליחו במקום שלא מעט השתוקקו לו - לקבל תשומת לב של אמצעי התקשורת בניו יורק. הרבה קסם היה במה שהם ניסו לעשות ובתוספת של שקשוקה טובה מאוד אפשר להבין למה התקשורת נפלה לרגליהם. היה להם חלום שהשקשוקה תהפוך להיות אולי לחומוס הבא והם ימכרו אותה תחת המותג שלהם בכל רחבי העיר.

תגובות