בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות האוכל

אימפריית החומוס מעמק יזרעאל מגיעה לתל אביב

שבעה מקומות חדשים יצאו לאחרונה לדרך: הקינוחים המצליחים בדרום ינסו את מזלם בראשון לציון, מסעדת הבשרים הצפונית מגיעה לתל אביב, הדוכן המקסיקני החדש בשוק הכרמל, עוד מסעדה גרוזינית חדשה נולדה ביפו ועוד מקומות חדשים להכיר השבוע

16תגובות
חומוס, סלטים וצ'יפס בבוטקה ברמת ישי
רותם מימון

שבעה מקומות חדשים יצאו לדרך לאחרונה והם מגלמים את כל המגמות הטרנדיות של השנה האחרונה: בתי אוכל מצליחים מהדרום ומהצפון שולחים זרועות לכיוון המרכז ומנסים את מזלם, אך נשאלת השאלה האם יביאו עמם דבר מה חדש שעוד לא ראו שם? ומלבדם: שובן של המסעדות הכשרות, עוד מסעדה גרוזינית שמצטרפת לשוק הפשפשים היפואי המתעורר אחרי שנה קשה ואם לא שבענו מכל הטרנדים הללו, אז למי שחסר קצת מקסיקני באוכל הגיע המקום החדש בשוק הכרמל. הכירו את שבעת המקומות החדשים של השבוע: חומוס הבוטקה –  אחרי כמה סניפים ברחבי הארץ שהפכו את...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו