מבחן טעימה

איך "במבה עגולה" החדשה?

לאחר שלל ניסויים, שלפו ב"אסם" את הג'וקר: במבה עגולה. התוצאה היא צלחת מעופפת יבשה, שמפרה את האיזון העדין בין צורה לתוכן. ב"בייגלה עיגולים", מנגד, השינוי התגלה כהצלחה

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דני בר-און
דני בר-און

אומרים שאחד הצירים המרכזיים שלאורכם נקרעת האנושות לאורך הדורות הוא צורה מול תוכן. "אסם", יצרנית במבה, פועלת בשתי החזיתות. בחזית התוכן, היא מפגיזה השכם והערב עם במבה ממולאת: בנוגט, בקרם חלבה, בקרם במבה, בקרם פונץ' בננה ובקרם מוקה־וניל. במקביל היא לא טומנת את ידה בצלחת גם בסוגיית הצורה. כבר טעמנו במבה ענקית ("בומבה") ובמבה זעירה ("במביני"); בדרך היו גם במבה קוביות ובמבה פרחים. מעבר לצורה ולתוכן עשו אסם ניסויים גם בטמפרטורה, מה שהוליד את מיזם החטיפים המופרך של העשור: "פרוזן במבה". כעת הם החליטו לשלוף את הג'וקר, וייצרו במבה עגולה.

דני בר-און

דני בר-און

כתב יחסים, חטיפים ומה שבניהם

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ