בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבחן טעימה

איך "במבה עגולה" החדשה?

לאחר שלל ניסויים, שלפו ב"אסם" את הג'וקר: במבה עגולה. התוצאה היא צלחת מעופפת יבשה, שמפרה את האיזון העדין בין צורה לתוכן. ב"בייגלה עיגולים", מנגד, השינוי התגלה כהצלחה

28תגובות

אומרים שאחד הצירים המרכזיים שלאורכם נקרעת האנושות לאורך הדורות הוא צורה מול תוכן. "אסם", יצרנית במבה, פועלת בשתי החזיתות. בחזית התוכן, היא מפגיזה השכם והערב עם במבה ממולאת: בנוגט, בקרם חלבה, בקרם במבה, בקרם פונץ' בננה ובקרם מוקה־וניל. במקביל היא לא טומנת את ידה בצלחת גם בסוגיית הצורה. כבר טעמנו במבה ענקית ("בומבה") ובמבה זעירה ("במביני"); בדרך היו גם במבה קוביות ובמבה פרחים. מעבר לצורה ולתוכן עשו אסם ניסויים גם בטמפרטורה, מה שהוליד את מיזם החטיפים המופרך של העשור: "פרוזן במבה". כעת הם החליטו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו