בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שבעה מקומות חדשים שחובבי האוכל צריכים להכיר

מפגש פסגה זמני של אשפי הקונדיטוריה המקומית, מסעדה גאורגית חדשה בחיפה, גסטרו-בר מפתיע בראשון לציון ועוד ארבעה מקומות חדשים שיצאו לדרך. ומי סגרו דלתות השבוע?

11תגובות
פופ אפ האפינס
נטלי לוין-ספיר

שבוע חדש, פתיחות חדשות ויש הרבה כאלו לאחרונה. ובראשית החדשות הבולטות: חיפה וראשון לציון מתחרות לאחרונה זו בזו, לא מוניציפלית כי אם קולינרית. בתקופה האחרונה קשה למצוא שבוע בלי פתיחות חדשות בשתי הערים עם מקומות מסקרנים מאוד והיד נטויה. בין לבין ובתזמון מושלם עם חגיגות האוקטוברפסט בעולם - ביר גארדן חדש יוצא לדרך בתל אביב. חוץ מאלה - מפגש פסגה מרתק בין שני קונדיטורים נחשבים - נטלי לוין ואלון שבו יצא לדרך בדמות פופ אפ שיש לקוות שיהפוך לדבר קבוע. מעדניית הגורמה מרקטו מתרחבת וכן לה פרינה - הקונדיטוריה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו