שבעה מקומות חדשים שחובבי האוכל צריכים להכיר

מפגש פסגה זמני של אשפי הקונדיטוריה המקומית, מסעדה גאורגית חדשה בחיפה, גסטרו-בר מפתיע בראשון לציון ועוד ארבעה מקומות חדשים שיצאו לדרך. ומי סגרו דלתות השבוע?

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

שבוע חדש, פתיחות חדשות ויש הרבה כאלו לאחרונה. ובראשית החדשות הבולטות: חיפה וראשון לציון מתחרות לאחרונה זו בזו, לא מוניציפלית כי אם קולינרית. בתקופה האחרונה קשה למצוא שבוע בלי פתיחות חדשות בשתי הערים עם מקומות מסקרנים מאוד והיד נטויה. בין לבין ובתזמון מושלם עם חגיגות האוקטוברפסט בעולם - ביר גארדן חדש יוצא לדרך בתל אביב. חוץ מאלה - מפגש פסגה מרתק בין שני קונדיטורים נחשבים - נטלי לוין ואלון שבו יצא לדרך בדמות פופ אפ שיש לקוות שיהפוך לדבר קבוע. מעדניית הגורמה מרקטו מתרחבת וכן לה פרינה - הקונדיטוריה והמאפייה של טיב טעם שהולך וממתגת את עצמה בנפרד מסניפי האם והרחק מהם, הפעם ברמת החייל. וגם השבוע: מי המקום שסגר דלתות? בקיצור, סיכום כל מה שצריך לדעת על עולמות האוכל והמסעדות מהשבוע האחרון.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ