לוּקה ולינו: הכירו את מסעדת טופולינו החדשה

המסעדה האיטלקית הוותיקה מירושלים מחליפה קידומת, שם ותפריט ועוברת לתל אביב. הפעם: אומרים שלום לכשרות ומכניסים גם פירות ים

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים18
רוני קשמין
רוני קשמין

כמעט עשור עבר מאז בני הזוג יונה ששון ושי גיני מימשו את אהבתם המשותפת למטבח האיטלקי ופתחו את מסעדת "טופולינו" החלבית, הצנועה והלבבית בפאתי שוק מחנה יהודה. במשך השנים שעברו מאז פתחו עבר הרבה על העיר, והרבה עבר גם על המסעדה. טופולינו, צברה שם, מוניטין ולקוחות, שבינתיים הפכו ללקוחות חוזרים. הם בתורם העלו את שמה שוב וזה הלך לפניה, ומשך לקוחות נוספים שהגיעו גם מחוצה לבירה אליה. ירושלים בינתיים לא שקטה. פיגועים, מבצעים ביטחוניים, מלחמת כשרות ושביתות, הם רק חלק קטן ברשימה ואף על פי כן, למרות שתמיד ידעה עליות ומורדות, ירושלים ידעה גם תיירות ענפה ומבקרים רבים, שחלקם גם ביקרו במסעדה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ