בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אל תאמינו למראה עיניים

מחקר חדש מגלה: האוכל בתכניות הבישול מלוכלך ומזוהם

בטלוויזיה הכל נראה נוצץ ומגרה, אך שתי חוקרו שביקרו על הסטים של תכניות הבישול הפופולאריות באמריקה גילו תמונה הפוכה: שפים שלא רוחצים ידיים, מדים מלוכלכים וזוהמה על הרצפה

תגובות
ללא קרדיט

כאשר השופטים, האורחים או המנחים טועמים את המנות שהוכנו בתוכניות טלוויזיה לא מעטות, בהן גם מפורסמות מאוד של שפים כוכבים, הם בעצם מסכנים את בריאותם. כך לפחות עולה ממחקר שנערך זה לא מכבר על ידי שתי חוקרות אמיצות אשר ביקרו באולפני הצילום של עשר תוכניות אוכל אמריקאיות - בהן מאסטר-שף וטופ-שף - ובדקו את המתרחש ב-39 פרקים שונים שצולמו לקראת שידור. תוצאות המחקר של ננסי כהן וריטה ברנן, שתיהן מאוניברסיטת מסצ'וסטס, ראה אור בימים אלה בכתבי עת שונים העוסקים באוכל ומסעדנות. הוא מצביע בין השאר על נתונים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו