בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חירפון מוגז: הסודה מלפפון-מלון החדשה היא הברקה דלועית

יחי הפיתוח המטורלל: הניסיון של שוופס ללכוד את תשומת לב הצרכנים הצליח, לפחות במקרה של דני בר-און. סודה מלפפון-מלון מוכיחה שאפשר להיות נועז, יומרני וביזארי ובכל זאת לשמור על טוב טעם. וגם: נמצא שוקו שקדים טבעוני ששווה לטעום

28תגובות

כשנתקלתי ב"גזוז בטעם מלפפון מלון" החדש של שוופס ("במתיקות מעודנת") שאלתי את עצמי, אולי הם פשוט מנסים אותנו. אולי יצרניות המזון והמשקאות משחררות לשוק מוצרים מופרכים יותר ויותר רק כדי למשוך את תשומת לבם של הצרכנים והעיתונאים בתוכם. הקומוניקט מת - יחי הפיתוח המטורלל. הכן פלאן בקרטון או ארטיק בטעם טחינה וחכה שמישהו יתפתה. וכמובן שהתפתיתי. גם המפגש הלא קרוא עם משקה המלפפון החריד אותי משלוותי והקפיץ אותי אל המחשב. מה זה הייצור הזה? האם העולם טוב יותר אתו מאשר בלעדיו? לצדו בסדרה יצא גם גזוז "תות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו