בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החומוסייה הדימונאית שתנסה לכבוש את תל אביב ועוד ארבעה מקומות להכיר השבוע

חמישה מקומות חדשים יצאו לדרך השבוע - הכירו את הסושיה הכשרה החדשה בראשון לציון, מסעדת גריל יוקרתית בירושלים, מסעדת הפיתות של הוד השרון, המסעדה שתתפוס את מקומה של קפה 48 ומי סוגר דלתות השבוע? כל המידע שחובבי האוכל צריכים לפני שהם יוצאים מהבית

8תגובות
פיצה רוסטביף בכינור בכיכר בירושלים
דניאל לילה

רגע לפני שיתפוצצו עלינו כל תותחי החורף הכבדים (בקרוב סקירה במדור זה על המסעדות הרבות הצפויות לנו בחורף הקרוב), בין חגי תשרי מטפטפים המקומות החדשים. עקב בצד אגודל, נראה שבירושלים עובדים לא מעט על יציאה מאחת השנים הקשות קולינרית ועוד מסעדה חדשה (וכשרה) יוצאת לדרך – מכוונת אף היא לקהל המקומי, אבל לא רק לו. לעומת ירושלים – הוד השרון ממשיכה את הפריחה הקולינרית שלה (ואם אתם לא מאמינים נסו לבדוק את גארדן של שגב משה ואת נונו ככה סתם באמצע השבוע) ומתחדשת במסעדה של שף אוהד אמזלג. עוד בחדשות: מי תפס את...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו