בר א וין: מה אוכלים בבראנץ' המסקרן בתל אביב?

אחרי לא מעט חודשים של ציפייה, בבר א וין החלו להגיש ארוחות בראנץ' בסופי השבוע והשחיתות הספרדית שאפיינה את הבישול של השף עינב אזגורי קיבלה ממד צרפתי אלגנטי

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

לפני כמה חודשים, רגע לפני הפתיחה של "בר א וין", בר היין בקצה שדרות רוטשילד, סיפר שף עינב אזגורי, האיש מאחורי המקום, על הבחירות הלא שגרתיות בתפריט ועל הרוח הצרפתית הנושבת ממנו. בין היתר, אזגורי הבטיח אז שהוא מתכנן גם בראנץ'. לא היה בזה כל עניין מעורר ציפייה (או דיבור ברשתות החברתיות), אלמלא אזגורי היה עד אז אחראי על בראנץ' השיכורים בסרווסריה, מארוחות הבוקר הטובות והמושחתות בתל אביב. כטיזר הוא רק הסכים לספר שקרפים מלוחים יהיו חלק מהחגיגה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ