בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בר א וין: מה אוכלים בבראנץ' המסקרן בתל אביב?

אחרי לא מעט חודשים של ציפייה, בבר א וין החלו להגיש ארוחות בראנץ' בסופי השבוע והשחיתות הספרדית שאפיינה את הבישול של השף עינב אזגורי קיבלה ממד צרפתי אלגנטי

8תגובות
מסעדת בר א ון
דודו בכר

לפני כמה חודשים, רגע לפני הפתיחה של "בר א וין", בר היין בקצה שדרות רוטשילד, סיפר שף עינב אזגורי, האיש מאחורי המקום, על הבחירות הלא שגרתיות בתפריט ועל הרוח הצרפתית הנושבת ממנו. בין היתר, אזגורי הבטיח אז שהוא מתכנן גם בראנץ'. לא היה בזה כל עניין מעורר ציפייה (או דיבור ברשתות החברתיות), אלמלא אזגורי היה עד אז אחראי על בראנץ' השיכורים בסרווסריה, מארוחות הבוקר הטובות והמושחתות בתל אביב. כטיזר הוא רק הסכים לספר שקרפים מלוחים יהיו חלק מהחגיגה. זה לקח קצת זמן, אבל בסוף השבוע האחרון זה קרה (והפודיז...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו