ליבי שפרלינג

לפני כמה חודשים, רגע לפני הפתיחה של "בר א וין", בר היין בקצה שדרות רוטשילד, סיפר שף עינב אזגורי, האיש מאחורי המקום, על הבחירות הלא שגרתיות בתפריט ועל הרוח הצרפתית הנושבת ממנו. בין היתר, אזגורי הבטיח אז שהוא מתכנן גם בראנץ'. לא היה בזה כל עניין מעורר ציפייה (או דיבור ברשתות החברתיות), אלמלא אזגורי היה עד אז אחראי על בראנץ' השיכורים בסרווסריה, מארוחות הבוקר הטובות והמושחתות בתל אביב. כטיזר הוא רק הסכים לספר שקרפים מלוחים יהיו חלק מהחגיגה.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ