הפיצה המושחתת שמשגעת את רעננה

בין פיצרייה לבר, "פאצו" החדשה ברעננה, היא הדבר הכי טוב שקרה לחיי הלילה בעיר

ליבי שפרלינג
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ליבי שפרלינג

בסוף זה קרה. גם רעננה החליטה להתעורר על עצמה והבינה שהדרך היחידה להשאיר את תושביה בלילות בעיר, זה או להרדים אותם או לפתוח בה מקומות בילוי מעניינים ומרעננים מספיק, שיוכלו להתחרות בהרצליה, הוד השרון וכן – גם בתל אביב. אמנם זה קרה לאט לאט אבל המפכה הרעננית קרתה גם קרתה. בהמשך לשלל מסעדות שנפתחו בה בשנתיים האחרונות (ע"ע קאזאן, טאבולה ראסה ועוד) הצטרפה אל החבורה 'פאצו – פיצה פארטי', בין בר לפיצרייה או אפילו מסעדה איטלקית קלילה שמבקשת להתמחות בפיצות ולהפוך אותן לבילוי חברתי נגיש ונעים לחלוקה. בר-המסעדה נפתח באזור התעשייה של רעננה לאחר תחקיר ארוך על המטבח האיטלקי שביצע השף שחר ברנע, האמון על התפריט. מסע המחקר המקיף כלל, בין היתר, איתור המתכון האולטימטיבי לפיצה איטלקית למהדרין וכן- אילו חומרי גלם משובחים ניתן להביא מארץ המגף על מנת להשביח אותה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ