הודו זה כאן: שישה מקומות חדשים להכיר השבוע

שתי מסעדות הודיות חדשות יוצאות לדרך, המהפך הטבעוני של פלאפל מבורך, הבן של הסורי עושה חומוס להמונים ומזללת המעושנים שהולידה בר אלגנטי

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

הודו זה כאן ועכשיו זה רשמי. אם עד לא מזמן השתוממנו איך לאור מספרם העצום של הישראלים הנוסעים להודו בכל שנה, אין פה ערימה של מסעדות הודיות, בעיקר על רקע גל הפתיחות של מסעדות אסיאתיות שהכה בארץ בשנים האחרונות. כעת, אפשר כבר להודות ששנת 2016 היא השנה בה  נפתחו הכי הרבה מסעדות הודיות בתולדות הקולינריה הישראלית והנה עוד הוכחה – שתי מסעדות הודיות יוצאות בימים אלה לדרך וכן – הספק טרנד, ספק חזון אחרית הימים – אינו שמור רק לתחומי תל אביב. מעבר לכך תופעת הנקסט דור מתפשטת וכן – גם החומוס, אם לא חשתם רוויה מחניקה עד כה.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ