בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הודו זה כאן: שישה מקומות חדשים להכיר השבוע

שתי מסעדות הודיות חדשות יוצאות לדרך, המהפך הטבעוני של פלאפל מבורך, הבן של הסורי עושה חומוס להמונים ומזללת המעושנים שהולידה בר אלגנטי

7תגובות
האוכל ההודי עושה קאמבק
רותם מימון

הודו זה כאן ועכשיו זה רשמי. אם עד לא מזמן השתוממנו איך לאור מספרם העצום של הישראלים הנוסעים להודו בכל שנה, אין פה ערימה של מסעדות הודיות, בעיקר על רקע גל הפתיחות של מסעדות אסיאתיות שהכה בארץ בשנים האחרונות. כעת, אפשר כבר להודות ששנת 2016 היא השנה בה  נפתחו הכי הרבה מסעדות הודיות בתולדות הקולינריה הישראלית והנה עוד הוכחה – שתי מסעדות הודיות יוצאות בימים אלה לדרך וכן – הספק טרנד, ספק חזון אחרית הימים – אינו שמור רק לתחומי תל אביב. מעבר לכך תופעת הנקסט דור מתפשטת וכן – גם החומוס, אם לא חשתם רוויה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו