שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

איך הגיעו גבינות מבית הכלא הבלגי למסעדות מכוכבות מישלן?

השפים מתמוגגים והתוצרת מככבת במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן - חמישה עשר אסירים מבית הכלא סן-הובר הם האחראים על גבינות הבוטיק שמשגעות את בלגיה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שלמה פפירבלט

כאשר אורחי "לה מז'י", או "פיליפ פושה", מסעדות בעלות כוכב מישלן בעיר טונגרה ובעיירה סן-ז'ורז' סור מז, או באי מסעדת המלון קראון פלזה בעיר ליאז', מגיעים אל פרק הגבינות בארוחה, מתגלגלת אליהם כרגיל במקומות שכאלה העגלה העמוסה כל טוב, אשר ענן ניחוחות הולך לפניה. המלצר יכול להציע להם לטעום, למשל, את הטום-בלאנש בנוסח סבואה, או משולש מכיכר מצומקת וחריפה של פטי-פלורי מיושן. אם ישאלו האורחים בהערכה ובסקרנות מהיכן מגיעות הגבינות הללו - יקבלו תשובה מפתיעה: מבית הסוהר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ