בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך הגיעו גבינות מבית הכלא הבלגי למסעדות מכוכבות מישלן?

השפים מתמוגגים והתוצרת מככבת במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן - חמישה עשר אסירים מבית הכלא סן-הובר הם האחראים על גבינות הבוטיק שמשגעות את בלגיה

3תגובות
המרעה מסביב לכלא סן הובר
צילום מסך, פרנס3

כאשר אורחי "לה מז'י", או "פיליפ פושה", מסעדות בעלות כוכב מישלן בעיר טונגרה ובעיירה סן-ז'ורז' סור מז, או באי מסעדת המלון קראון פלזה בעיר ליאז', מגיעים אל פרק הגבינות בארוחה, מתגלגלת אליהם כרגיל במקומות שכאלה העגלה העמוסה כל טוב, אשר ענן ניחוחות הולך לפניה. המלצר יכול להציע להם לטעום, למשל, את הטום-בלאנש בנוסח סבואה, או משולש מכיכר מצומקת וחריפה של פטי-פלורי מיושן. אם ישאלו האורחים בהערכה ובסקרנות מהיכן מגיעות הגבינות הללו - יקבלו תשובה מפתיעה: מבית הסוהר. בית הכלא של סן-הובר, שוכן בלב אזור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו