איך הגיעו גבינות מבית הכלא הבלגי למסעדות מכוכבות מישלן?

השפים מתמוגגים והתוצרת מככבת במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן - חמישה עשר אסירים מבית הכלא סן-הובר הם האחראים על גבינות הבוטיק שמשגעות את בלגיה

שלמה פפירבלט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

כאשר אורחי "לה מז'י", או "פיליפ פושה", מסעדות בעלות כוכב מישלן בעיר טונגרה ובעיירה סן-ז'ורז' סור מז, או באי מסעדת המלון קראון פלזה בעיר ליאז', מגיעים אל פרק הגבינות בארוחה, מתגלגלת אליהם כרגיל במקומות שכאלה העגלה העמוסה כל טוב, אשר ענן ניחוחות הולך לפניה. המלצר יכול להציע להם לטעום, למשל, את הטום-בלאנש בנוסח סבואה, או משולש מכיכר מצומקת וחריפה של פטי-פלורי מיושן. אם ישאלו האורחים בהערכה ובסקרנות מהיכן מגיעות הגבינות הללו - יקבלו תשובה מפתיעה: מבית הסוהר.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ