בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסטייק הטבעוני הראשון כבר כּאן

416 היא מסעדת שף טבעונית ושאפתנית שרוצה להעביר את קהל המיינסטרים לטבעונות ולהביא את הטבעונות אל המיינסטרים. האמצעי: סטייק, שיפודים ושטרודל גבינה טבעונים למהדרין

98תגובות
סטייק טבעוני ב-416
הילה ספאק

הכירוּ את 416, מסעדת שף טבעונית חדשה שהתמקמה על רחוב הארבעה 16 בתל אביב (ומכאן שמה) הנמצאת בימים אלה בהרצה. את השף שלה, דוד סיני ברזילי, חלק אולי מכירים מ"עוּגתה", בית האוכל והפטיסרי הטבעוני שפעל עד ממש לאחרונה בקיבוץ כנרת. כעת, ואחרי 9 שנות פעילות ענפות, עזב ברזילי את עיר מגוריו, את משפחתו, חבריו ואת הנוף שאהב לטובת העיר הגדולה, ובעיקר – "כדי להביא גם לתל אביב את הבשורה". במילה "בשורה" הוא מתכוון לבשורת הטבעונות, אבל לא במובנה הצר של תזונה טבעונית, אלא ל"דרך חיים במובן הרחב, שכולל את הרמה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו