מפלצת בבקבוק: המעבדה של ד"ר פרנקנבירה

במעבדה לביוטכנולוגיה של האוניברסיטה הקתולית העתיקה בלובן, בלגיה, צולל מדען אחד אל מעמקי ה-DNA של שמרי הבירה, ויוצר שינויים מרחיקי לכת במשקה המקציף. בינתיים, הוא היחיד הטועם את התוצאות

שלמה פפירבלט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שלמה פפירבלט

בעיר לובן, בירת מחוז ברבנט הפלמי, אחד המקומות היותר מזוהים עם הבירה הבלגית, שוכנת האוניברסיטה העתיקה ביותר בארצות השפלה - ה-KU, האוניברסיטה הקתולית - אשר נוסדה בשנת 1425. באחד מאגפיה, במעבדה לביוטכנולוגיה, במקרר שמור היטב אשר הטמפרטורה שלו אינה אמורה לעולם לעלות מנקודת המינוס 80 מעלות, נמצאים כאלף סוגי שמרים המשמשים לעשיית בירה. כל סודות הבירה הבלגית על מדף קפוא אחד.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ