בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מפלצת בבקבוק: המעבדה של ד"ר פרנקנבירה

במעבדה לביוטכנולוגיה של האוניברסיטה הקתולית העתיקה בלובן, בלגיה, צולל מדען אחד אל מעמקי ה-DNA של שמרי הבירה, ויוצר שינויים מרחיקי לכת במשקה המקציף. בינתיים, הוא היחיד הטועם את התוצאות

4תגובות
בירה
רויטרס

בעיר לובן, בירת מחוז ברבנט הפלמי, אחד המקומות היותר מזוהים עם הבירה הבלגית, שוכנת האוניברסיטה העתיקה ביותר בארצות השפלה - ה-KU, האוניברסיטה הקתולית - אשר נוסדה בשנת 1425. באחד מאגפיה, במעבדה לביוטכנולוגיה, במקרר שמור היטב אשר הטמפרטורה שלו אינה אמורה לעולם לעלות מנקודת המינוס 80 מעלות, נמצאים כאלף סוגי שמרים המשמשים לעשיית בירה. כל סודות הבירה הבלגית על מדף קפוא אחד. זאת המעבדה של הפרופסור קבין פורסטרייפן, אשר אם יום אחד עבודותיו יצאו החוצה מן המבחנות, הן יחוללו מהפכה גדולה או אסון. תלוי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו