בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אפרופו מצופה שוקולד: חייבים לנסות את זה לפני שמתים

השמועה אודות אפרופו חדש עם ציפוי שוקולד הטריפה את דני בר-און עד שהשיג וטעם את החידוש המוזר. המסקנה: קשוח, מחוספס, מומלץ

22תגובות

זה היה רגע של להיות או לחדול. התחושה היתה שאני חייב לסגור את מלתעותי על האפרופו שוקולד החדש ויהי מה, אבל הבעיה היא שלא מצאתי אותו בחנויות. נהוג לחשוב שחברות היח"צ של יצרניות המזון משמנות את העיתונים ושולחות אליהם כמויות עצומות של מוצרים מגרים בכל מצבי הצבירה והטמפרטורות, רק שיכתבו. זה נכון באופן חלקי. כן, שולחים לנו הכל ובשפע, לא נשקר לכם, אבל איכשהו אף פעם לא את המוצר שעליו אנחנו רוצים לכתוב כרגע. בדרך כלל הבעיה נפתרת בקלות - יורדים לרחוב וקונים. בעיתונות אמנם אין הרבה כסף אבל אין בעיה לגייס...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו