אפרופו מצופה שוקולד: חייבים לנסות את זה לפני שמתים - חדשות האוכל - הארץ

אפרופו מצופה שוקולד: חייבים לנסות את זה לפני שמתים

השמועה אודות אפרופו חדש עם ציפוי שוקולד הטריפה את דני בר-און עד שהשיג וטעם את החידוש המוזר. המסקנה: קשוח, מחוספס, מומלץ

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
דני בר-און
דני בר-און

זה היה רגע של להיות או לחדול. התחושה היתה שאני חייב לסגור את מלתעותי על האפרופו שוקולד החדש ויהי מה, אבל הבעיה היא שלא מצאתי אותו בחנויות. נהוג לחשוב שחברות היח"צ של יצרניות המזון משמנות את העיתונים ושולחות אליהם כמויות עצומות של מוצרים מגרים בכל מצבי הצבירה והטמפרטורות, רק שיכתבו. זה נכון באופן חלקי. כן, שולחים לנו הכל ובשפע, לא נשקר לכם, אבל איכשהו אף פעם לא את המוצר שעליו אנחנו רוצים לכתוב כרגע. בדרך כלל הבעיה נפתרת בקלות - יורדים לרחוב וקונים. בעיתונות אמנם אין הרבה כסף אבל אין בעיה לגייס חמישה שקלים בשביל חטיף. כשאין את זה בחנות, כמו הפעם, אני לובש את פרצוף האיומים של גיא פלג מחדשות 2 (שהוגדר באוזניי על ידי קולגה "הבנאדם הכי לא פראייר שאני מכיר") ועושה טלפון למי שצריך. לא אני, חביבתי, לא אני הוא הכתב שיראה את הסקופ הבא אצל המתחרים ואשתוק לכם. תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם רוצים שאכתוב על במבה במילוי קרם מי קולחין, או מה שזה לא יהיה.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ