מה אוכלים בדוכן האוכל החדש של עומר מילר?

"סוסו אנד סאנס" הוא דוכן האוכל החדש והמדובר שמחזיר את השף עומר מילר לשדרות רוטשילד ובמרכזו דבר אחד בלבד - המבורגר. אבל איזה המבורגר

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים18
רוני קשמין
רוני קשמין

היום (שני) ייפתח רשמית "סוּסוּ אנד סאנס", דוכן ההמבורגר המדובר של השף עומר מילר, בהצטלבות בין שדרות רוטשילד לרחוב הרצל בתל אביב, מרחק שמונה חודשים וכמה מאות מטרים מהיכן שפעלה במשך חמש השנים האחרונות "שולחן", מסעדת הדגל שלו.

אחרי יובל בן נריה, דיוויד פרנקל, אייל שני ושפים נוספים שטיפחו בשנים האחרונות מזנוני אוכל מהיר לצד מסעדות שף גבוהות, מילר הוא המצטרף החדש לחבורה. "הרבה כתבים אוהבים לדבר על המעבר שלי, ושל שפים רבים אחרים, לאוכל שהוא קז'ואל", מנסה מילר להסביר את המהלך לפתיחת דוכן המבורגר דווקא עכשיו. "הרבה אוהבים לקרוא לזה 'תופעה'. מבחינתי, המעבר להמבורגר, שאולי נתפס כג'אנק פוּד או אוכל עממי ופשוט, הוא לא מעבר פשוט בכלל, אלא אולי אפילו מאתגר יותר. אני דווקא  חושב שיש קושי מאוד גדול בלפתוח דוכן המבורגר קטן כי באיזשהו מקום, כשבוחנים אותך ואת היכולות שלך כשף על מוצר אחד בלבד – ועוד על המבורגר, אז כדאי מאוד שהוא יהיה סופר מדוּיק וסופר איכותי. ולהפוך המבורגר, שהוא בדרך כלל פאסט פוד או ג'אנק פוד זול – למוצר הכי מדויק ואיכותי שיש – זה סיפור מאתגר. ומעבר לזה, בשורה התחתונה? אוכל זה אוכל, מסעדנות היא מסעדנות, בדוכן או במסעדת יוקרה".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ