אם זהו המטבח הישראלי, אז באמת שאפשר לסגור את המדינה

סדרת האוכל המוכן החדשה של שופרסל אכילה לגמרי, כמה מהמנות אפילו בסדר ביחס לז'אנר. מה שקשה לבלוע הוא המיתוג הפתטי

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דני בר-און
דני בר-און

מהו בעצם מטבח ישראלי? תלי תלים של מלים נכתבו על הסוגיה שסיקרנה מיליוני שפים, עיתונאי אוכל, זללנים ונשנשנים ברחבי המזרח התיכון והעולם בכלל. האם עבר די זמן מאז קום המדינה לגיבוש מטבח כזה? האם יש איזשהו גוון מקורי ומובחן לאוכל המקומי, או שהוא פשוט ערב רב של מנות ממטבחי האזור והעולם?

ערך הוויקיפדיה "המטבח הישראלי" סוקר את הדילמה וגורס שאלה שטוענים שיש מטבח כזה מציינים את המנות "שניצל בפיתה" ו"מלאווח־פיצה" כהוכחה. ישמור השם וירחם.

תגובות