בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שמונה מקומות חדשים להכיר השבוע

המקום שמוסיף עוד אופציה לארוחת בוקר משופרת בשדרות רוטשילד, גבעתיים ממשיכה לתת בראש עם בר ופיצרייה חדשים, המסעדה שמעוררת געגוע לבישול על פתיליות והקונדיטוריה הטבעונית החדשה שצריך להכיר

4תגובות
מזנון בוקר בקפה 65
אפיק גבאי

נדמה שהמקומות החדשים במדור השבוע מגלמים את כל הטרנדים שחלפו בזירה הקולינרית בארץ בשנת 2016: מסעדנים ירושלמים פותחים מסעדות בתל אביב? יש; גבעתיים מתעוררת ומתחילה לתת בראש לאחות הגדולה? יש ויש; הקונדיטוריות הטבעוניות מתרחבות? כאן; וגם פתאום כולם עושים המבורגרים ופיצות; תופעת הנקסט דור בה מסעדות פותחות בדלת ליד מסעדות בת מתרחבת או ברים ובתי המלון הופכים לאופציה קולינרית מעניינית והשפים לוטשים גם אליה עין. בקיצור, בחרו טרנד שאהבתם השנה ולכו איתו צעד אחד קדימה. רוצים לומר, אלה המקומות החדשים שכדאי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו