בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הרפתקת הקפה של טאיזו

לאונג' קינוחים חדש של מסעדת טאיזו ונספרסו מאיים לכבוש את תל אביב בסערה. לשלושה ימים בלבד

7תגובות
הקפה של טאיזו
אנטולי מיכאלו

אחת המגמות הבולטות בשנה הקולינרית החולפת היתה אירועי פופ אפ, בהם מסעדות לבשו לפרק זמן קצר מראה אחר או תפריט קצת שונה סביב נושא או חומר גלם כלשהו, ובמרבית המקרים גם במקום קצת אחר. שילוב של מקום, חומר גלם ותפריט אחר הוא מרכז העניין בלאונג' הקפה והקינוחים שמקימה מסעדת 'טאיזו' בראשות השף יובל בן נריה והקונדיטורית אנה שפירו, למשך שלושה ימים בלבד. הלאונג' שייפתח בקומה ה-15 באותו הבניין של מסעדת האם, שם במרכזו את הקונספט: קפה ומאפה, גרסת הפאר. השף יובל בן-נריה והקונדיטורית אנה שפירו, חברו אל החטיבה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו