הרפתקת הקפה של טאיזו

לאונג' קינוחים חדש של מסעדת טאיזו ונספרסו מאיים לכבוש את תל אביב בסערה. לשלושה ימים בלבד

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רוני קשמין
רוני קשמין

אחת המגמות הבולטות בשנה הקולינרית החולפת היתה אירועי פופ אפ, בהם מסעדות לבשו לפרק זמן קצר מראה אחר או תפריט קצת שונה סביב נושא או חומר גלם כלשהו, ובמרבית המקרים גם במקום קצת אחר.

שילוב של מקום, חומר גלם ותפריט אחר הוא מרכז העניין בלאונג' הקפה והקינוחים שמקימה מסעדת 'טאיזו' בראשות השף יובל בן נריה והקונדיטורית אנה שפירו, למשך שלושה ימים בלבד. הלאונג' שייפתח בקומה ה-15 באותו הבניין של מסעדת האם, שם במרכזו את הקונספט: קפה ומאפה, גרסת הפאר. השף יובל בן-נריה והקונדיטורית אנה שפירו, חברו אל החטיבה העסקית של חברת 'נספרסו' והולידו לאונג' שמאיים לכבוש את גגות תל אביב בסערה, לשלושה ימים בלבד.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ