הכירו את "אסיה": האסיאתית החדשה והמסקרנת בשוק הפשפשים

שש שנים אחרי שהעירו את שוק הפשפשים מתרדמתו, פותחים אנשי השאפה את "אסיה" - מסעדה עם אוכל עממי אותנטי מדרום מזרח היבשת, בראשות השפית לילך רווה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

שש שנים אחרי שהתמקמה ה"שאפה", מִספרה שלימים התפתחה לבּר קולינרי בשוק הפשפשים, פותחים הבעלים את "אסיה" (שם זמני) – מסעדה אסיאתית, כפי שאולי מרמז שמה, הקצר והקולע. יניב אשכנזי, מבעלי המקום, מספר שהמסעדה, שנפתחת רשמית השבוע היא למעשה הבשלה של פרויקט שעמלו עליו שנתיים, והוא שיתוף פעולה עם השפית לילך רווה (לשעבר כתית) והשף עומרי זקהיים (אף הוא עבד בכתית וכן אקס הסורה מארה).  

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ