בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכירו את "אסיה": האסיאתית החדשה והמסקרנת בשוק הפשפשים

שש שנים אחרי שהעירו את שוק הפשפשים מתרדמתו, פותחים אנשי השאפה את "אסיה" - מסעדה עם אוכל עממי אותנטי מדרום מזרח היבשת, בראשות השפית לילך רווה

18תגובות

שש שנים אחרי שהתמקמה ה"שאפה", מִספרה שלימים התפתחה לבּר קולינרי בשוק הפשפשים, פותחים הבעלים את "אסיה" (שם זמני) – מסעדה אסיאתית, כפי שאולי מרמז שמה, הקצר והקולע. יניב אשכנזי, מבעלי המקום, מספר שהמסעדה, שנפתחת רשמית השבוע היא למעשה הבשלה של פרויקט שעמלו עליו שנתיים, והוא שיתוף פעולה עם השפית לילך רווה (לשעבר כתית) והשף עומרי זקהיים (אף הוא עבד בכתית וכן אקס הסורה מארה).   לפי אשכנזי, האסימון נפל בערב ראשון טבעוני בשאפה, עת רווה התארחה ובישלה אוכל טבעוני תאילנדי. "היה פשוט מדהים. אני חושב שלא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו