שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מילקי קרמל מלוח: בשטראוס חוששים לפגוע ביאיר לפיד של מקררי החלב

נראה שמהנדסי המזון של התאגיד נזהרו לא לפגוע במותג מילקי עם תמהיל קיצוני, והתוצאה בהתאם. וגם: אם יש בזה הרבה מרכיבים, כנראה שלא כדאי לאכול את זה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דני בר-און
דני בר-און

עשרה סוגים שונים של מילקי ספרתי בביקורי האחרון במינימרקט השכונתי, לא כולל "מילקי קייק". ביניהם מצאתי גם את הסוג החדש שחיפשתי: מילקי קרמל מלוח. באמת הגיע הזמן להוציא את המתוק והמלוח מהארון באופן סופי. מביני עניין יודעים שאנו מוקפים בשילוב הזה מזמן בהמון מוצרים: זה אחד מסודות המשיכה של ביסלי, שלא לדבר על ה"שטוחים", עוגיות "אוריאו", "סניקרס" וכמובן "ריזס", חטיף הבוטנים והשוקולד שמופגז בכמויות היסטריות של מלח וסוכר בצוותא חדא. כניסתה הגלויה של המגמה הזו לקו המוצרים של "מילקי" ומשם ללב התודעה הציבורית היא ברכה לחובבי הז'אנר, שאני לא נמנה עליהם אבל תומך מבחוץ, כמו המפלגות הערביות בממשלת רבין.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ