בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מילקי קרמל מלוח: בשטראוס חוששים לפגוע ביאיר לפיד של מקררי החלב

נראה שמהנדסי המזון של התאגיד נזהרו לא לפגוע במותג מילקי עם תמהיל קיצוני, והתוצאה בהתאם. וגם: אם יש בזה הרבה מרכיבים, כנראה שלא כדאי לאכול את זה

24תגובות

עשרה סוגים שונים של מילקי ספרתי בביקורי האחרון במינימרקט השכונתי, לא כולל "מילקי קייק". ביניהם מצאתי גם את הסוג החדש שחיפשתי: מילקי קרמל מלוח. באמת הגיע הזמן להוציא את המתוק והמלוח מהארון באופן סופי. מביני עניין יודעים שאנו מוקפים בשילוב הזה מזמן בהמון מוצרים: זה אחד מסודות המשיכה של ביסלי, שלא לדבר על ה"שטוחים", עוגיות "אוריאו", "סניקרס" וכמובן "ריזס", חטיף הבוטנים והשוקולד שמופגז בכמויות היסטריות של מלח וסוכר בצוותא חדא. כניסתה הגלויה של המגמה הזו לקו המוצרים של "מילקי" ומשם ללב התודעה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו