יא-פאן: מה אוכלים במסעדה החדשה של השף יובל בן נריה

אחרי טאיזו ומיאזאקי, השף יובל בן נריה ממשיך את המסע במזרח אסיה ופותח את יא-פאן, שילוב בין איזקאיה יפנית לביסטרו צרפתי, בלי הראמן האופנתי ובלי הזמנת מקומות מראש

רותם מימון
רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

רותם מימון

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ