בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יא-פאן: מה אוכלים במסעדה החדשה של השף יובל בן נריה

אחרי טאיזו ומיאזאקי, השף יובל בן נריה ממשיך את המסע במזרח אסיה ופותח את יא-פאן, שילוב בין איזקאיה יפנית לביסטרו צרפתי, בלי הראמן האופנתי ובלי הזמנת מקומות מראש

26תגובות
יא-פאן
עמית גירון

כשפתח יובל בן נריה את מיאזאקי בתחילת השנה, כתב עליו ועל המקום שגיא כהן, מבקר האוכל של הארץ: "בן נריה לוקח אוכל יפני, מגיש אותו בישראל ועושה מהתערובת הזו משהו מקורי וחדשני שאין לו אח ורע". והנה, לאחר שבועות ארוכים של ציפיות, הדלפות לאינסטגרם והרצות שקטות, בסוף השבוע נפתחה - יא-פאן (Ya-Pan) בר-מסעדה חדש (או "ביסטרו עכשווי", לדברי הבעלים) לשף יובל בן נריה, שמתכתב ברוחו ובמראהו עם שני אחיו הגדולים, אולם שונה מהם לחלוטין. בן נריה, לקח את החלל בנחמני 26, בו פעלו בעבר מסעדת "פרונטו" ולאחרונה נסגרה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו