יא-פאן: מה אוכלים במסעדה החדשה של השף יובל בן נריה

אחרי טאיזו ומיאזאקי, השף יובל בן נריה ממשיך את המסע במזרח אסיה ופותח את יא-פאן, שילוב בין איזקאיה יפנית לביסטרו צרפתי, בלי הראמן האופנתי ובלי הזמנת מקומות מראש

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

כשפתח יובל בן נריה את מיאזאקי בתחילת השנה, כתב עליו ועל המקום שגיא כהן, מבקר האוכל של הארץ: "בן נריה לוקח אוכל יפני, מגיש אותו בישראל ועושה מהתערובת הזו משהו מקורי וחדשני שאין לו אח ורע". והנה, לאחר שבועות ארוכים של ציפיות, הדלפות לאינסטגרם והרצות שקטות, בסוף השבוע נפתחה - יא-פאן (Ya-Pan) בר-מסעדה חדש (או "ביסטרו עכשווי", לדברי הבעלים) לשף יובל בן נריה, שמתכתב ברוחו ובמראהו עם שני אחיו הגדולים, אולם שונה מהם לחלוטין.

רותם מימון

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ