בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השערורייה הטבעונית החדשה: בורקס ב-120 שקל שתמתינו לו שעה

ההיסטוריה הקולינרית התל אביבית מלאה במנות שערורייתיות במחיר מוגזם, אבל בורקס ב-120 שקלים עוד לא היה. ליבי שפרלינג יצאה לבדוק האם הבורקס החדש של מסעדת זכאים שווה את ההמתנה הארוכה

109תגובות
בורקס טבעוני של זכאים
חני זכאים

ההיסטוריה הקולינרית של תל אביב רצופה במיני שערוריות קטנות, שרובן מתגלות בסופו של דבר כגימיק שנועד למכור עוד קצת או לייצר איזה באזז דימיוני מופרך (ותור קצר מועד בכניסה). לא פעם סבבו השערוריות הללו סביב איזו התנהגות קפריזית של שף או מארחת, אך במרבית המקרים היה זה דווקא האוכל שניסה ליצור איזה "דיבור" סביבו. לרוב, מתמצות השערוריות הללו במילה אחת: הגזמה. ע"ע הפיתות של אייל שני שעוררו סערה בזמנו והיום מי חושב פעמיים בכלל לפני שהוא שולף כרטיס ומגהץ 56 שקלים לפיתה? אבל לא רק אייל שני ודומיו בעסק....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו