השערורייה הטבעונית החדשה: בורקס ב-120 שקל שתמתינו לו שעה

ההיסטוריה הקולינרית התל אביבית מלאה במנות שערורייתיות במחיר מוגזם, אבל בורקס ב-120 שקלים עוד לא היה. ליבי שפרלינג יצאה לבדוק האם הבורקס החדש של מסעדת זכאים שווה את ההמתנה הארוכה

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

ההיסטוריה הקולינרית של תל אביב רצופה במיני שערוריות קטנות, שרובן מתגלות בסופו של דבר כגימיק שנועד למכור עוד קצת או לייצר איזה באזז דימיוני מופרך (ותור קצר מועד בכניסה). לא פעם סבבו השערוריות הללו סביב איזו התנהגות קפריזית של שף או מארחת, אך במרבית המקרים היה זה דווקא האוכל שניסה ליצור איזה "דיבור" סביבו. לרוב, מתמצות השערוריות הללו במילה אחת: הגזמה. ע"ע הפיתות של אייל שני שעוררו סערה בזמנו והיום מי חושב פעמיים בכלל לפני שהוא שולף כרטיס ומגהץ 56 שקלים לפיתה?

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ