הכינו את הארנקים

המסעדות המסקרנות של 2017

אחרי תקופה קשה בענף המסעדנות, השנה הקרובה צפויה להביא עמה מבול של בתי אוכל, מסעדות ומתחמים חדשים שיתחרו על בטנו וארנקו של הסועד הישראלי. בין השמות המסקרנים: המקום החדש של יובל בן נריה והפרויקטים של מאיר אדוני ואייל שני בניו יורק

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה

2016 שנסתיימה זה עתה הסתמנה כאחת השנים חלשות, כמו גם העגומות, בענף המסעדות בארץ. אחרי שמסכמים את הסגירות הרבות בחודשים האחרונים ואת הפתיחות הגדולות (המועטות מדי), 2017 יוצאת לדרך מנקודת מוצא לא הכי טובה, אבל אופטימית – אחרת לא היינו פה. ומה בקנה?

כמו שזה נראה כעת, החודשים הקרובים יביאו עמם מבול של מסעדות חדשות, קונספטים מגוונים ומקומות שמבקשים לחדש. שתי מגמות הולכות לבלוט גם ב-2017: הראשונה – מגמת השחיתות של השנים האחרונות ממשיכה לתפוס תאוצה עם מסעדה שכולה ארוחות אמריקאיות מושחתות ורשת המבורגרים עם תוספות מוגזמות. מגמה שנייה – שלל המקומות החדשים קורצים לארנק שלנו ומתאמצים להביא חוויית אכילה שהיא, בראש וראשונה, משתלמת. 

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ