בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכינו את הארנקים

המסעדות המסקרנות של 2017

אחרי תקופה קשה בענף המסעדנות, השנה הקרובה צפויה להביא עמה מבול של בתי אוכל, מסעדות ומתחמים חדשים שיתחרו על בטנו וארנקו של הסועד הישראלי. בין השמות המסקרנים: המקום החדש של יובל בן נריה והפרויקטים של מאיר אדוני ואייל שני בניו יורק

17תגובות
המבורגר כבד אווז וקקאו
רונן מלחן

2016 שנסתיימה זה עתה הסתמנה כאחת השנים חלשות, כמו גם העגומות, בענף המסעדות בארץ. אחרי שמסכמים את הסגירות הרבות בחודשים האחרונים ואת הפתיחות הגדולות (המועטות מדי), 2017 יוצאת לדרך מנקודת מוצא לא הכי טובה, אבל אופטימית – אחרת לא היינו פה. ומה בקנה? כמו שזה נראה כעת, החודשים הקרובים יביאו עמם מבול של מסעדות חדשות, קונספטים מגוונים ומקומות שמבקשים לחדש. שתי מגמות הולכות לבלוט גם ב-2017: הראשונה – מגמת השחיתות של השנים האחרונות ממשיכה לתפוס תאוצה עם מסעדה שכולה ארוחות אמריקאיות מושחתות ורשת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו