בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הצצה לקאב קם: האחות הצעירה של בית תאילנדי

עשרים שנה אחרי שהקים את בית תאילנדי, פתח השף והמסעדן יריב מלילי את "קאב קם" בר-מסעדה והאחות הצעירה והפרועה. בתפריט: מנות תאילנדיות שהולכות כמעט עד הסוף והרבה אלכוהול

20תגובות
קלמרי ממולא בכרעי עוף של קאב קם
רוני קשמין

יריב מלילי הולך עם הפנים לאש: לא רק שעשרים שנה אחרי שפתח את "בּית תאילנדי" הוא פותח מקום חדש, אלא שהוא עושה זאת מטר מעבודות הרכבת הקלה. ולא זו בלבד, אלא שהפינה שבחר למקום החדש במקרה גם צברה מוניטין של אחת הפינות המקוללות יותר בתל אביב. למרות ואולי בזכות מי שהוא ופועלו, כפי שזה נראה כרגע – לא הרכבת הקלה ולא פינה שרובצת עליה קללה יעצרו את יריב מלילי, שהקים את אחד המוסדות הוותיקים ובכל זאת העכשוויים והאהובים בקולינריה הישראלית.  וכך, הציפיות בבִיצה התל אביבית היו גבוהות, ואיך שנפתחה האחות הקטנה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו