בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ישראל בברלין: המסעדנים הישראלים משתלטים על בירת גרמניה

בשנים האחרונות ברלין נחשבת כיעד קולינרי עולה וגם המסעדנים הישראלים רוצים לקחת בזה חלק. אחרי החומוס והשקשוקה, האם הבשורה הבאה בברלין היא ארוחת הבוקר הישראלית?

9תגובות
סניף של בנדיקט בברלין
Steve Harud

מי שחשב שגל ההגירה הישראלי לברלין ינתק את היורדים מהאוכל בארץ המקור, התבדה. יכול להיות שהישראלים אינם מרוצים מהמצב בארץ, אבל קצת יותר קשה להם להפרד מהחומוס ומארוחת בוקר ישראלית. ובאמת, בשנים האחרונות, עם ההגירה הגוברת לברלין, החלו לפרוח עוד ועוד בתי אוכל בבעלות ישראלית. כמו במקומות אחרים בעולם אליהם הגיעו ישראלים, מרבית בתי האוכל נפתחו כמעין בועה קולינרית שמבקשת להביא את הישראליאנה על גווניה ללב ברלין. מסעדות שמגישות חומוס, שקשוקה, סביח, פלאפל, ממולאים וחמין נפתחו ברחבי העיר, טשטשו את העובדה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו