בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ספלנדיד: להתענג על סודיום פוספאט ופוליפוספאט

מיטב המוחות בשטראוס התאגדו כדי להמציא מחדש את מוס השוקולד. הטעם לא רע, אבל איך בולעים את הדבר הזה?

15תגובות
סדרת ספלנדיד של שטראוס-עלית
שלומי ארביב

אי הוודאות בעולם מחריפה. כבר לא ברור מה אתה מחזיק ביד כשאתה קונה עיתון. זה קונטרס של חדשות שאמור לבשר לך את קורות העולם ביממה החולפת, או אוסף של דפים שמשקף את סך כל האינטרסים, האינטריגות, הלחצים הפוליטיים והכלכליים שהופעלו על מי שכתב, הפיק וערך אותם? ומה זה הגביע החדש הזה במקרר החלב? האם זהו מוצר שנובע מהתשוקה של היצרנית לספק לך חידוש מתוק ומרענן, או שהוא בא לעולם כמענה למתחרה, תוצאה של מאבקי אגו ושליטה בענף, ואתה הוא רק כלי המשחק בידיהם? המסתורין רב ועמוק. הנה למשל מעדן "ספלנדיד" החדש. בקיץ...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו