שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

ספלנדיד: להתענג על סודיום פוספאט ופוליפוספאט

מיטב המוחות בשטראוס התאגדו כדי להמציא מחדש את מוס השוקולד. הטעם לא רע, אבל איך בולעים את הדבר הזה?

דני בר-און
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דני בר-און

אי הוודאות בעולם מחריפה. כבר לא ברור מה אתה מחזיק ביד כשאתה קונה עיתון. זה קונטרס של חדשות שאמור לבשר לך את קורות העולם ביממה החולפת, או אוסף של דפים שמשקף את סך כל האינטרסים, האינטריגות, הלחצים הפוליטיים והכלכליים שהופעלו על מי שכתב, הפיק וערך אותם? ומה זה הגביע החדש הזה במקרר החלב? האם זהו מוצר שנובע מהתשוקה של היצרנית לספק לך חידוש מתוק ומרענן, או שהוא בא לעולם כמענה למתחרה, תוצאה של מאבקי אגו ושליטה בענף, ואתה הוא רק כלי המשחק בידיהם? המסתורין רב ועמוק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ