בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תורת הפיצה של אייל שני נחשפת

לרגל הפיכת הפיצות של ה"תדר" לפיצרייה, מספר אייל שני על הפיצה שיצר, מפרק אותה לחומרי הגלם, מחבר שוב, ומדבר על החיבור הארוטי ביניהם

64תגובות
פיצה סביח בתדר
דודו בכר

"כשהחלטנו לעשות פיצה הבנתי שאני הולך ליפול בגדול", משחזר שני את ההרגשה שהייתה לו לפני כמה חודשים כשהחליט להקים את דוכן האוכל בבר "התדר". "הבנתי שאני נופל במודע למלכודת הכי גדולה, של להכין מנה כזו קלאסית כמו פיצה. ידעתי שזו תסבוכת אבל תמיד יש לי הרגשה כזאת, שאני עומד עם כדור אחד בקנה ואני חייב לעשות משהו כי אם לא – אני אמות". מאותו הרגע בו נפלה ההחלטה לעשות פיצה לא עבר זמן רב עד שהצטרף גם החזון ובתמציתו - להגיש פיצה אחת בלבד - המרגריטה. "יום אחד פשוט עלה לי הדימוי הראשון של הפיצה שנכין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו