תורת הפיצה של אייל שני נחשפת

לרגל הפיכת הפיצות של ה"תדר" לפיצרייה, מספר אייל שני על הפיצה שיצר, מפרק אותה לחומרי הגלם, מחבר שוב, ומדבר על החיבור הארוטי ביניהם

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

"כשהחלטנו לעשות פיצה הבנתי שאני הולך ליפול בגדול", משחזר שני את ההרגשה שהייתה לו לפני כמה חודשים כשהחליט להקים את דוכן האוכל בבר "התדר". "הבנתי שאני נופל במודע למלכודת הכי גדולה, של להכין מנה כזו קלאסית כמו פיצה. ידעתי שזו תסבוכת אבל תמיד יש לי הרגשה כזאת, שאני עומד עם כדור אחד בקנה ואני חייב לעשות משהו כי אם לא – אני אמות".

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ