תורת הפיצה של אייל שני נחשפת

לרגל הפיכת הפיצות של ה"תדר" לפיצרייה, מספר אייל שני על הפיצה שיצר, מפרק אותה לחומרי הגלם, מחבר שוב, ומדבר על החיבור הארוטי ביניהם

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין
רוני קשמין

"כשהחלטנו לעשות פיצה הבנתי שאני הולך ליפול בגדול", משחזר שני את ההרגשה שהייתה לו לפני כמה חודשים כשהחליט להקים את דוכן האוכל בבר "התדר". "הבנתי שאני נופל במודע למלכודת הכי גדולה, של להכין מנה כזו קלאסית כמו פיצה. ידעתי שזו תסבוכת אבל תמיד יש לי הרגשה כזאת, שאני עומד עם כדור אחד בקנה ואני חייב לעשות משהו כי אם לא – אני אמות".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ