בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות האוכל

יותר מעשור אחרי שנסגרה: פיצה מטר שבה לחיים לשבוע אחד

וגם: הסו-שף של מאיר אדוני עובר לקדמת הבמה ופותח מסעדת שף חדשה ומסקרנת בגדרה, מסעדה חדשה ולוהטת בשוק מחנה יהודה, מעדנייה טבעונית בתל אביב ומהי המסעדה שסגרה דלתות בדרום?

3תגובות
פיצה מטר
גל קולוג

שובה לחיים של פיצה מטר טוב, הלוואי שזה היה אמיתי ופיצה מטר באמת הייתה שבה אל חיינו אבל זה רק חצי נכון. ברנרדו בלחוביץ', האיש שהמציא את הז'אנר בישראל, המשיך מאז נסגרו הסניפים ופתח מסעדות כמו סילו ורשת קפה גן סיפור. השבוע, לכבוד שבוע הפיצה הבינלאומי, הוא מחייה את פיצה מטר מחדש והופך את מסעדתו החולונית לסניף של המזללה ההיא. כל ערב יקומו לתחייה הפיצות המרובעות ההן (שכנראה הקדימו את זמנן) עם תוספות מושחתות ומוגזמות כמו בטטה מתוקה, בצל מקורמל וגבינות או רוטב בולונז פיקנטי כמו גם חזה אווז מעושן,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו