בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שנה אחרי שנסגרה, מסעדת מהרג'ה נפתחת מחדש

אחרי שלושים שנות פעילות מסעדת מהרג'ה ההודית ברמלה סגרה דלתות במפתיע. שנה אחר כך, היא נפתחת מחדש והבעלים אלעזר אסטיוקר מסביר מה קרה שם בדיוק, ולמה הוא לא רוצה לדבר על גל המסעדות ההודיות ששוטף את הארץ

24תגובות
מנת דיי פוריי במסעדת מהרג'ה
תומר אפלבאום

בספר דברי הימים של הקולינריה הישראלית, סיכוי גבוה ששנת 2016 תירשם ותיזכר בו כשנת הפריחה המחודשת של המסעדות ההודיות. מה שלא עשו בעשרות שנים, קרה בפרק זמן קצר - בכל רחבי הארץ צצו לפתע – מסעדות עם השפעות הודיות כאלו או אחרות. עם כל כתבה המקדמת את פתיחתן החגיגית הוזכרה שוב ושוב מסעדה אחת, שעשתה זאת קודם ונעלמה, כלומר נסגרה: מסעדת מהרג'ה ברמלה. לא מעט גבות הורמו אז עם הפרסום בתקשורת על סגירת הדלתות של המסעדה שחגגה רק רגע לפני כן 30 שנות פעילות. מה קרה שם בדיוק איש לא ידע וכך ביום אחד המסעדה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו