בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קוּבּה גוּטה: בּר קוּבּות חדש עם שאיפות גדולות

במרכז מסחרי בפאתי טירת הכרמל מסתתר מסעדן צעיר שרוצה להביא את בשורת הקובה להמונים. בינתיים הוא עושה זאת על ידי בשלניות ותיקות, מתכונים נושנים ומחירים זולים

9תגובות
קובה של גוטה
עידן רקיר

במרכז מסחרי בכניסה לטירת הכרמל התמקם לפני שלושה חודשים "קוּבּה גוּטה", בּר של קובות, קציצות וממולאים שמבקש לחבר בין מזרח למערב, בין מסורת לקִדמה וכל זה – עם שאיפות להתרחב למרכז, ממחוז חיפה ועד מחוז תל אביב. היעד הראשון: רמת גן. בינתיים, השף והבעלים שלומי עקיבא, רק בן 27, מתרכז בסניף החלוץ שהקים בטירת הכרמל, עיר הולדתו, אותו הקים מתוך געגועים לטעמי הקובה של סבתו. "אומנם כל חיי הקצרים התעסקתי במזון וידעתי שאפתח מקום, אבל לא רציתי לפתוח עוד דוכן פלאפל, שווארמה או פיצרייה", הוא אומר. "כשלירון,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו