קוּבּה גוּטה: בּר קוּבּות חדש עם שאיפות גדולות

במרכז מסחרי בפאתי טירת הכרמל מסתתר מסעדן צעיר שרוצה להביא את בשורת הקובה להמונים. בינתיים הוא עושה זאת על ידי בשלניות ותיקות, מתכונים נושנים ומחירים זולים

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

רוני קשמין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ