ליבי שפרלינג

המגמה הצוברת תאוצה בשנים האחרונות לפיה מסעדנים חוץ-תל אביביים אינם יושבים בחיבוק ידיים ומחכים לראות מי יפנה מקום בעיר הגדולה, היא מבורכת. עם ההבנה שתל אביב היא אולי מקור השראה, אך לגמרי לא הכל, רואים יותר ויותר מקומות שלוקחים את עצמם ברצינות, מנסים להביא אמירה מקורית ונפתחים בהשקעה חסרת תקדים, כשהם לוטשים עיניים לבליינים המקומיים שקצו בלחפש חנייה ולצאת בחשבונות עתק.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ