בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם המבורגר גמל הוא הדבר הגדול הבא באוכל?

בערב הסעודית ובמסעדות היוקרה הנחשבות של דובאי ואבו דאבי, המבורגר מבשר גמלים הוא להיט. כעת, שף סומלי-אמריקאי מנסה להנחיל אותו גם לסועדים בארצות הברית

21תגובות
המבורגר גמל
D. Vereen / For The Washington P

בערב הסעודית של ימינו, המבורגר מבשר גמלים נחשב מעדן פופולרי, אבל אפשר למצוא אותו במקומות שונים בעולם, ובגרסאות עממיות כמו גם מפוארות יותר. באבּוּ דאבי למשל, קציצה מקושטת עלי זהב 24 קראט היא מנת הדגל של מסעדת היוקרה במלון המפואר "ארמון האמירויות". שם היא מוגשת בתוך לחמנייה עם עגבנייה וחסה – קצת כמו קציצת ביג מאק שגרתית, אבל עם טוויסט קטן ויוקרתי מעט יותר: בשר הגמל, התוספת בצד היא צ'יפס עשוי גרגירי חומוס ועלי זהב מעל. גרסת ההמבורגר הנ"ל מוצעת לצרכן במחיר 30 דולר. לעומת האחרונה, באחת המסעדות בקטר,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו