בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גדולים ביפן: הפופ אפ הקולינרי הישראלי הראשון בטוקיו יוצא לדרך

במקום קטן במרכז שיבויה שבטוקיו, תיפתח בחודש הבא מסעדת ברוט - שלוחה קטנה שתנסה ללמד את היפנים מהו מטבח ישראלי חדש ולמה אוכלים מתוק בסוף הארוחה

9תגובות
מסעדת "ברוט"
תומר אפלבאום

לפני שבוע, במהלך שיטוט עת ערב בפייסבוק, כשהעין העייפה סורקת את הפיד חצי עצומה, כמעט על אוטומט, עצר אותי פוסט קצרצר של שף יאיר יוספי. יוספי הוא מבעלי הברוט, בר יין ואוכל בנחלת בנימין וממוביליו הקולינריים. בפוסט שצד את עיני, הוא  עשה צ'ק אין לשיבויה, טוקיו וצירף את לוגו הברוט, מעין כרטיס ביקור של המקום, בשחור-לבן, עליו הוסיף בעט כחול "עוברים לטוקיו". עוד שירבט בכתב יד באותה העת מתחת לכל זה www.brutwine.tokyo יאיר יוספי, ביג אין ג'פאן?   "מדובר בפופ אפ הקולינרי הישראלי הראשון בטוקיו. יש...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו