גדולים ביפן: הפופ אפ הקולינרי הישראלי הראשון בטוקיו יוצא לדרך

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ליבי שפרלינג

לפני שבוע, במהלך שיטוט עת ערב בפייסבוק, כשהעין העייפה סורקת את הפיד חצי עצומה, כמעט על אוטומט, עצר אותי פוסט קצרצר של שף יאיר יוספי. יוספי הוא מבעלי הברוט, בר יין ואוכל בנחלת בנימין וממוביליו הקולינריים. בפוסט שצד את עיני, הוא  עשה צ'ק אין לשיבויה, טוקיו וצירף את לוגו הברוט, מעין כרטיס ביקור של המקום, בשחור-לבן, עליו הוסיף בעט כחול "עוברים לטוקיו". עוד שירבט בכתב יד באותה העת מתחת לכל זה www.brutwine.tokyo

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ