גדולים ביפן: הפופ אפ הקולינרי הישראלי הראשון בטוקיו יוצא לדרך

במקום קטן במרכז שיבויה שבטוקיו, תיפתח בחודש הבא מסעדת ברוט - שלוחה קטנה שתנסה ללמד את היפנים מהו מטבח ישראלי חדש ולמה אוכלים מתוק בסוף הארוחה

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים9
ליבי שפרלינג

לפני שבוע, במהלך שיטוט עת ערב בפייסבוק, כשהעין העייפה סורקת את הפיד חצי עצומה, כמעט על אוטומט, עצר אותי פוסט קצרצר של שף יאיר יוספי. יוספי הוא מבעלי הברוט, בר יין ואוכל בנחלת בנימין וממוביליו הקולינריים. בפוסט שצד את עיני, הוא  עשה צ'ק אין לשיבויה, טוקיו וצירף את לוגו הברוט, מעין כרטיס ביקור של המקום, בשחור-לבן, עליו הוסיף בעט כחול "עוברים לטוקיו". עוד שירבט בכתב יד באותה העת מתחת לכל זה www.brutwine.tokyo

ליבי שפרלינג

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ