בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גוּדנס: דיינר אמריקני-טבעוני חדש בתל אביב

כריכי סלופי ג'ו עמוסי עסיס, המבורגרים וצ'יפס, מרקים צבעוניים, קרפים מלוחים וקינוחים מתוקים את אלו ועוד מציעים בדיינר החדש שמסעיר את תל אביב (והכל מתוך אהבה לחי ועל טהרת הצומח)

15תגובות
סלופי ג'ו של מסעדת גודנס
אנטולי מיכאלו

"גוּדנס" הוא המצטרף האחרון לשרשרת הארוכה של מקומות הטבעוניים שמאשרים את התואר שתל אביב זה מכבר הוכתרה בו – העיר הידידותית ביותר בעולם לטבעונים. על חורבות מאפיית "בונז'וּר" ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב, נפתח השבוע להרצה "גודנס", והוא דיינר אמריקני-טבעוני מבית "השווארמה הטבעונית" שנולדה לפני שנתיים על אותו הרחוב בדיוק, עשרה בלוקים משם. כחלק ממהות המקום, מגישים בגוּדנס מנות דיינר אמריקאיות טיפוסיות בפרשנות טבעונית, מקומית ומקורית. כך למשל בין המנות מוצאים כאן את כריך הסלופי ג'ו, כשאת הבשר הטחון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו