לא רק סושי: זהירות, צונאמי של מסעדות יפניות בדרך

המטבח היפני החדש כובש את ארץ הקודש. כן, קצת באיחור, אבל עכשיו הוא פה במלוא הדרו, דייקנותו, שגעונו וצבעוניותו - שפים רבים מתנסים בו והלקוחות בתורם פותחים את הראש למנות חדשות

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

רוני קשמין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ