בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק סושי: זהירות, צונאמי של מסעדות יפניות בדרך

המטבח היפני החדש כובש את ארץ הקודש. כן, קצת באיחור, אבל עכשיו הוא פה במלוא הדרו, דייקנותו, שגעונו וצבעוניותו - שפים רבים מתנסים בו והלקוחות בתורם פותחים את הראש למנות חדשות

9תגובות
המנה של מסעדת אוקינאווה
אפיק גבאי

נדמה שבקרוב, אם לא כבר עכשיו, יעלה מספר הסושיות ברחוב ישראלי ממוצע, מקריית שמונה עד אילת, על מספר החומוסיות בו. היום, יותר מתמיד, נדמה שהחך הישראלי מחבב סושי כמעט כמו שהוא מחבב חומוס ובהתאמה גם יותר שפים ומסעדנים טובלים טבילת אש ומתנסים במטבח היפני, סקרנים לגביו ולוקחים אותו למחוזות אחרים שחורגים בהרבה מהסושי – על האורז, הדגים הנאים, האצות, הג'ינג'ר הכבוש והוואסאבי. בשנים האחרונות מנות יפניות איקוניות כמו מרקי ראמן עשו עלייה וכבשו גם מסעדות הרחוקות מארץ השמש; למדנו לזהות אטריות יפניות כמו אודון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו