בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שיראטויה: מסעדה יפנית חדשה על חורבות מסעדת "כּתית"

איזאקיה יפנית בשם שיראטויה, נפתחה במקום מסעדותיו של מאיר אדוני, מסמנת את חזרתו של אריאל (אלי) גרוסמן לעולם המסעדנות, אחרי שבע שנות היעדרות

9תגובות
אריאל (אלי) גרוסמן בפתח מסעדתו החדשה
תומר אפלבאום

בתזמון מושלם עם הצונאמי היפני שמכה בתל אביב – חוזר אריאל (אלי) גרוסמן, מחלוצי המטבח היפני בישראל, אל קדמת הבמה עם איזאקיה יפנית חדשה שתקרא "שיראטויה" (מיפנית: "מסבאת העיר הלבנה"). כיאה לאיזאקיה, "שיראטויה" היא מעין מסעדה-מסבאה, בית אוכל ושתייה שיכלול מנות יפניות קטנות, אפוף אדי אלכוהול ועמוס אווירה, וממש כמו באיזאקיה ביפן אבל כאן, ברחוב נחלת בנימין בתל אביב, בחלל בו שכנו קודם לכן המסעדות "כּתית" ו"מזללה" של השף מאיר אדוני. "לתחושתי כאילו רק לפני שבועיים יצאתי לחופשה", אומר גרוסמן, מחלוצי המטבח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו