מפריקסה ועד מסעדת בשרים בגדרה: המקומות החדשים להכיר השבוע

בית אוכל עם תבשילים של מאמות ביפו, הגל המקסיקני מתפשט צפונה, הדוכן שמחזיר את הפריקסה לתל אביב, הסושיה הכי זולה ביפו ובר אינטימי ברמת השרון. כל המקומות שחובבי האוכל צריכים להכיר השבוע

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים4
ליבי שפרלינג

אם צריך למצוא קו מנחה אחד בין המקומות החדשים שנפתחו בשבועיים האחרונים, אזי שכנראה שהמכנה המשותף להם הוא, שכולם – ככל הנראה, היו חסרים כאן, או לפחות בעיר הולדתן. מסעדת בשרים חדשה בגדרה מגיעה רגע אחרי שמסעדת השף "אברטו" נפתחה בעיר ממש לאחרונה, אחרי הרבה שנות בצורת באזור. הגל המקסיקני שהכה בשנים האחרונות בתל אביב, מגיע לצפון הארץ עם רשת מזללות חדשה. בר בסגנון אינטימי של פעם ברחוב הראשי של רמת השרון, וגם דוכן פריקאסה ולביבות ירק בקרבת שוק בצלאל, מסעדת אוכל ביתי מוכן וגם סושיה זולה במיוחד ביפו.

ליבי שפרלינג

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ