מפריקסה ועד מסעדת בשרים בגדרה: המקומות החדשים להכיר השבוע

בית אוכל עם תבשילים של מאמות ביפו, הגל המקסיקני מתפשט צפונה, הדוכן שמחזיר את הפריקסה לתל אביב, הסושיה הכי זולה ביפו ובר אינטימי ברמת השרון. כל המקומות שחובבי האוכל צריכים להכיר השבוע

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ