בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מפריקסה ועד מסעדת בשרים בגדרה: המקומות החדשים להכיר השבוע

בית אוכל עם תבשילים של מאמות ביפו, הגל המקסיקני מתפשט צפונה, הדוכן שמחזיר את הפריקסה לתל אביב, הסושיה הכי זולה ביפו ובר אינטימי ברמת השרון. כל המקומות שחובבי האוכל צריכים להכיר השבוע

4תגובות
הפריקסה
רותם מימון

אם צריך למצוא קו מנחה אחד בין המקומות החדשים שנפתחו בשבועיים האחרונים, אזי שכנראה שהמכנה המשותף להם הוא, שכולם – ככל הנראה, היו חסרים כאן, או לפחות בעיר הולדתן. מסעדת בשרים חדשה בגדרה מגיעה רגע אחרי שמסעדת השף "אברטו" נפתחה בעיר ממש לאחרונה, אחרי הרבה שנות בצורת באזור. הגל המקסיקני שהכה בשנים האחרונות בתל אביב, מגיע לצפון הארץ עם רשת מזללות חדשה. בר בסגנון אינטימי של פעם ברחוב הראשי של רמת השרון, וגם דוכן פריקאסה ולביבות ירק בקרבת שוק בצלאל, מסעדת אוכל ביתי מוכן וגם סושיה זולה במיוחד...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו