בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדש במדף הספרים: ספר הבישול הטבעוני הערבי-עברי הראשון

הספר "מטבח של שלום" מאת כיפאח דסוקי נרקם בין הכפר פרדיס, תל אביב ופראג ומציג את הקשר העמוק של המטבח הערבי עם הטבעונות

23תגובות
מנזלי
שלו מן

עד לפני שנתיים כיפאח דסוקי אכלה הכל. כמי שגדלה בכפר פרידיס, בבית שבו מקלובה ועלי גפן ממולאים בבשר היו מנות הדגל, פתאום לחצות את הגבול אל עבר המטבח הטבעוני נראה כמו מעשה לא מקובל. "במשך שנים לעגתי לטבעונות", אומרת דסוקי, "עד שנחשפתי להרצאה שהפילה לי את האסימון". גם בעיות בריאותיות לאחר אכילת מוצרי חלב שהתחילו כמה חודשים לפני כן היו עוד רמז וסימן שמשהו צריך להשתנות. "הכל התיישב בבת אחת ולקחתי החלטה, מבלי לספר לאף אחד – ניסיתי את הטבעונות חודשיים, בשקט. התעניינתי במטבח ובתחליפים – מה מחליף מה, כי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו